Aktivitetscentret Lyngparken 
- for fællesskabet

Høstfest i Lyngparken

Der var bestilt dejligt solskin til høstfesten i Lyngparkens have torsdag den 22. september – og vejrguderne rettede ind.  Festen var arrangeret af Generationsgruppen og var den første markering af det voksende samarbejde mellem Lyngparken og vores naboer, børnehaven Urtehaven og Molsskolen.

Beboere fra plejeboligerne, brugere af centret og gæster samt personale og frivillige var samlede i haven, hvor børn og ledere fra Urtehaven underholdt med høstsange og lege. Deltagerne blev budt på saftevand, kaffe/te og en overflod af velsmagende kager, alle produceret i plejeboligerne.

Under arrangementet var det muligt at få en prøvetur i Lyngparkens nye transportmiddel, en rickshaw, som plejecenterleder Laila Foldager Hedegaard og Knud Schmidt fra Generationsgruppen behændigt manøvrerede rundt på området.

Og børnehavebørnene holdt sig ikke tilbage fra at prøve en tur sammen med de ældre i det praktiske transportmiddel.

Herefter gik turen til fælleshaverne, hvor deltagerne kunne beundre afgrøderne samt bese ”generationsbroen”, som skal forbinde haverne med Lyngparken.

Arrangementet sluttede med hyggesnak og en stille kop kaffe foran Palmehaven.

Et fint arrangement. Det var dejligt at se livet udfolde sig i de pragtfulde omgivelser i Lyngparken – omgivelser, som jo er til fri afbenyttelse!

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk