Aktivitetscentret Lyngparken

     - for fællesskabet

Broindvielse i Lyngparken.

Den 15. november indviede vi den nye træbro, som går over til fælleshaverne. Det skete med fest og højt humør.  Se mere fra indvielsen - tryk her

 

  

Centerrådsvalg 2016

Det årlige valg til centerrådet foregik i år tirsdag d. 23. august kl. 9.30, samme dag som Lyngparken holdt åbent hus. Som sædvanligt var det en festlig dag, hvor mere end 80 borgere deltog.

Humøret var højt, både under selve valget samt efterfølgende, hvor det var muligt at melde sig til de aktiviteter, der starter op her i sensommeren. 

Valgets resultat blev, at Kurt Espersen og Karen Møller blev genvalgt til Centerrådet. Som suppleanter blev Inga Bitsch og Jørgen Jelle valgt.

Ny hjemmeside.

Så er den her - Lyngparkens nye hjemmeside. Alle borgere, der bruger Centret, opfordres til at komme med indlæg, info, sjove historier osv., så vi kan få en levende og spændende hjemmeside.

Interesseret  henvend dig til Ulla Kjemtrup.

Glaskunst i Lyngparken

I slutningen af august er vi klar til at starte op med en af efterårets nyheder i Lyngparken, idet vi har fået en glasovn. Vi mødes hver torsdag kl. 9.30-12.00 og starter med kaffe og brød. Prisen er kr. 15,00 pr. gang.

Der er mange glastyper, men vi starter med at arbejde i floatglas (vinduesglas), hvor det er muligt at kombinere glasset med andre materialer, som f. eks perler, folier og farver.

Blomsterkursus

Efterårets blomsterkursus i Lyngparken er nu i gang

Der blev lavet mange smukke blomsterkreationer på kurset, der foregik den første tirsdag i oktober.

Underviser Kirsten Lyngholm havde sat binding af buketter på programmet, og forsynet med masser af blomster fra haver og blomsterhandlere påtog blomstereleverne sig opgaven uden tøven.

Næste kursus foregår den 1. november, hvor kursisterne lærer at lave en efterårskurv.

Der er kalendersat yderligere to kurser: 22. november og 6. december. Begge dage er temaet ”jul”.

Det kom der mange flotte buketter ud af!

 

 

Aktivitetscentret Lyngparken,  Lyngevej 3 , tlf. 8753 6122

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk