Aktivitetscentret Lyngparken 
- for fællesskabet

Adresseavisen 20. juni 2017:

Man bliver aldrig for gammel til sport

Sidste uges Motionade på Rosengården samlede hele 82 deltagere, der gik til stålet med stor motivation i en række sportsdiscipliner

 

Af Lars Norman Thomsen

HORNSLET Borgmester Claus Wistoft (V) var mødt frem til morgenkaffen ved sidste uges Motionade på Rosengården i Hornslet, hvor 82 ældre mennesker fra Syddjurs Kommunes fire geografiske tilbud inden for kategorien Vedligeholdende Træning og Aktivitet var parate til at give sig i kast med en række alternative sportsdiscipliner, som for eksempel kartoffelløb, alternativ golf og den gamle renæssanceleg, støvlekast.

Hjælp fra frivillige

Deltagerne kom fra dagcentrene Bakkegården i Ebeltoft, Lyngparken i Knebel, Ringparken i Ryomgård og Rosengården i Hornslet. En række frivillige fra de fire destinationer havde sagt ja til at hjælpe til med, at disciplinerne blev god sportmanship som altafgørende motor.

Med antallet af frivillige var 135 borgere i sving til et stykke ud på eftermiddagen. Lokalavisen udsendte noterede sig, at der blev dystet efter reglerne, og at ildhuen og humøret var i top.

Der var overskud til at give Deres udsendte et par friske bemærkninger med hjem, og på banen for støvlekast var et par deltagere så godt kastende, at fotografen gjorde klogt i at holde afstand.

Hvem er målgruppen?

På kommunens dagcentre for Vedligeholdende Træning og Aktivitet er målgruppen for tilbuddene alle personer, som har nedsat fysisk, psykisk og/eller social funktionsevne. Vedligeholdende træning omfatter også træning til personer med kroniske lidelser.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk