Aktivitetscentret Lyngparken

     - for fællesskabet

Lyngparkens Kunstkreds

 

Lyngparkens Kunstkreds blev stiftet i 2004 af en kunstinteresseret gruppe med tilknytning til Centret.

Igennem årene er medlemmerne udskiftet adskillige gange. Den nuværende gruppe på seks medlemmer har dog udgjort gruppen siden 2012.

Kunstkredsens oprindelige formål er stadig gældende: At give Lyngparkens beboere, brugere og gæster en god kunstoplevelse, tilvejebragt af de kunstværker, fotos eller andet udstillet kunst, som hver anden måned ophænges i den lange, lyse udstillingsgang og på de tilstødende gangarealer.

De udstillede værker, skabt af kunstnere på Mols, Helgenæs og områder ”udensogns”, er med til at skabe debat og give inpiration – og absolut glæde beskuerne.

Kontaktperson: Ellen Mortensen

 

 

 

Månedens udstiller

Kunst fra Lyngparkens arkiver udstilles i juli og august 2016

 

Lyngparkens Kunstkreds har været på jagt i arkiverne. I sale, mødelokaler, på kontorer og i depotrum har vi fundet sande skatte.

En af disse skatte er et maleri af vores lokale kunstner Magda Høgh, som bor i Begtrup. Kunstnerens ”Blå komposition” (ca. 2005), som hænger i Lyngparkens Centersal, giver betragteren en oplevelse af spændingen mellem flade og element.Magda Høgh udstiller sine kunstværker i Lyngparken fra sidst i august og i hele september måned.

Anne-Suzette Sadolin er repræsenteret ved flere kunstværker, hvis farver og stramme kompositioner er kende-tegnende for kunstneren.

Udstillingen byder også på værker af bl.a. Martha Holm, Vibeke Stigaard og Eva Andersen.

Størstedelen af de udstillede værker er nutidige, men harmonerer fint med den lokale ”guldalderkunst” med motiver fra Kalø Slotsruin, Mols Bjerge og den smukke natur i lokalområdet.

 

 

Jens Thomas - Træer

Anne Suzette Sadolin

Naturkomposition

Uffe Christoffersen

Rød komposition

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk