Aktivitetscentret Lyngparken

     - for fællesskabet

Nyt!

Beskrivelser af LUMBA

Udover et stærkt socialt fællesskab opnår du også at få pulsen op ved moderat fysisk træning til god musik. Det er en kombination af gymnastik og dans for alle, som har lyst til at holde sig i gang på en sjov og let måde. ”Jeg laver bare de øvelser, som jeg kan være med til,  uden at jeg bliver presset til andet eller får dårlig samvittighed, fordi jeg ikke kan være med”. Det er et citat fra en af deltagerne på hold.

En anden har fortalt, at ”da jeg begyndte, kunne jeg ikke stå på et ben. Det kan jeg nu.” Et bevis på, at du får mere ud af holdet end blot et større fællesskab. ”Vi har et rigtig godt sammenhold,og vi tager hensyn til hinanden”. Kom og vær med, vi mangler dig!

Starter måske i februar 2020, og det bliver onsdage kl. 14.00-15.00 v/Anette Nemborg.


Seniordans for nybegyndere i Lyngparken
instruktør Dorte Breinholt

Mandage kl. 13.00-14.30

Første gang er mandag den 21. oktober.

Vi starter helt fra bunden med enkelte trin og fatninger. Seniordans er en mere rolig form for folkedans og for dig, der gerne vil have lidt sjov motion til noget godt musik.

Læs mere her

Spis med din nabo

Projektet ”Spis med din nabo” har til formål at give flere ældre i Syddjurs Kommune mulighed for at komme med i en lille spise­gruppe med andre fra deres lokalområde – og dermed skabe større livskvalitet, bekæmpe ensomhed og give deltagerne mere livs­appetit. En gruppe måltidsværter skal være med til at skabe den gode stemning og hjælpe spisegrupperne i gang. Hvis man har lyst til at være måltidsvært, skal man regne med at bruge et par timer på det hver uge. Teksten forsætter her

Spis med din nabo

Første spis sammen-arrangement løb af stablen onsdag den 23. maj 2018.

Fire ”modige” deltagere havde meldt sig til arrangementet. Første projektdag bestod af menuen af ”højt smørrebrød”. Kirsten, Søster og Lise Fuhr betjente kunderne, som alle var yderst tilfredse med arrangementet.

Der er planlagt spisning med 14 dages mellemrum, og vi havde tre hyggelige sammenkomster før sommerferien. Datoer for tiden indtil jul er onsdagene 5. og 19. september, 3. og 31. oktober og 14. og 28. november. 
Der er plads til flere. Hvis du er interesseret, kontakt da Lise Fuhr på 29 74 72 80.

Lyngparkens Venner vil være behjælpelig med transport til og fra Lyngparken.

 

Nu seniordans i Lyngparken

Læs mere her

Holdet er klar til at begynde på en ny sæson og det forlyder, at deltagerne har et par sjove timer. De siger, at der er plads til flere og opfordrer andre til at tilmelde sig.

Hvis du har friske ben, så står der en spritny el-Rickshaw på dit lokale plejecenter – klar til, at du kan snuppe en.

Kontakt din lokale Rickshaw-ambassadør og hør mere:

Søhusparken: Rikke Hald, rih@syddjurs.dk, tlf. 3032 2352

Frejasvænge: Merete Dam Pedersen, medpe@syddjurs.dk, tlf. 8753 6040

Lyngparken: Anita Svinth Graversen, asvg@syddjurs.dk, mobil 2489 6258

Ringparken: Rikke Mulvad Sørensen, riks@syddjurs.dk, tlf.

Rosengården: Rikke Bach Jakobsen, rbj@syddjurs.dk, tlf. 8753 6166

     Connie Skov Nielsen, cvdb@syddjurs.dk, mobil 2329 3201

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk