Aktivitetscentret Lyngparken

     - for fællesskabet

Lyngblomsten – Lyngparkens avis

Lyngblomsten er Lyngparkens ”helt egne” avis. Avisen, som er i papirformat, er tilegnet Lyngparkens beboere, brugere, pensionister og i øvrigt alle interesserede på Mols og Helgenæs.

De 30 første år blev avisen produceret af Lyngparkens administrative personale understøttet af frivillige og visiterede. I 2014 bestemte Syddjurs Kommune sig imidlertid for at lukke avisen, da der ikke længere kunne afses personale til avisudgivelse.

Denne sørgelige beslutning satte gang i en gruppe frivillige. En redaktion blev dannet, og efter en del benarbejde, og med støtte fra Centerrådet og assistance fra kommunens seniormedarbejder, genopstod Lyngblomsten i januar 2015.

Avisen udkommer fire gange om året. Oplagsstørrelsen er 150 stk., hvoraf faste abonnenter udgør ca. 75.

Lyngblomsten kan erhverves for 50 kr. pr. år, hvis man selv ønsker at hente bladet. Ønsker man bladet sendt, er prisen 110 kr. Løssalgs­prisen er 15 kr.

Avisen er selvfinansieret. Dens økonomi understøttes af de faste abonnementer, af løssalget samt af støtteannoncer, som lokale virksomheder har tegnet i bladet.

Det er redaktionens mål, at avisens fokusområde skal være at bringe aktuelle indlæg om og nyheder fra livet i Lyngparken og lokalsamfundet.

Redaktionen modtager gerne indlæg og kommentarer.

Kontaktperson: Ellen Mortensen

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk